Musik Mick, København S

1 Bedømmelse
Musik Mick
Amagerbrogade 6
2300 København S
Hovedstaden
Ring i dag
opdateret mere end 6 måneder siden Yext PowerListings

Forretningsinformationer

CVRP-nr
1002528921
CVR-nr
77736328

Beskrivelse

Når du køber musikinstrumenter hos Musik Mick får du et instrument der er udpakket og justeret på værkstedet i vores forretning - stemt op og toptunet til optimal spilbarhed. Dertil får du en gratis justering af strengeinstrumenter inden for de første 12 måneder efter købet.


Stikord:
Guitarer, Klassisk Guitar, Western Guitar, Begynder Guitar, Billig Guitar, Køb af Musikinstrumenter
Kategorier
Musikinstrumentbutik
Musik Mick er ikke opført i føljende kategorier:
Tilføj billeder

Bedømmelser

Måske den værste service til dato

, mere end 6 måneder siden

Jeg havde onsdag den 27. april 2011 bestemt mig for at gå ned i Musik Mick's butik og købe en ny guitar, og for at være ærlig så var jeg i så godt forårshumør at man mere eller mindre kunne have solgt mig hvad som helst, -kort sagt jeg var verdens nemmeste salg! Det skulle så hurtigt blive vendt til en meget sørgelig situation. Jeg talte i telefon med min mor da jeg tog i døren, som til at starte med var låst, men som blev åbnet kort efter. Herefter gik jeg ind i butikken og kiggede mig lidt omkring mens jeg havde min mor i røret, -derefter spurgte jeg indehaveren om han kunne anbefale nogen bestemte mærker, hvorefter han meget uinteresseret og ligegyldigt nærmest ignorerede mit spørgsmål. Jeg tænkte at han måske var genert og fortalte ham hvad jeg ledte efter og hvad han så ville foreslå mig at købe. Da han stadig virkede som om jeg kunne have været den mest ligegyldige person i verden, sagde jeg at han ikke virkede rigtigt interesseret i at sælge noget og at jeg derfor ville kigge i en anden butik. (selvom jeg dog egentlig havde bestemt mig for at købe en guitar samme dag, i hans butik!) og så kom der ligepludselig et udbrud af den anden verden hvor han, som havde jeg været en uopdragen skoleelev i 2. klasse, skældte mig ud over at have brugt de første 5 minutter på at tale i telefon, -i hans butik! Jeg blev så overrasket og ked af det over, at nogen kan vende en hel situation til noget så negativt og helt igennem uretfærdigt at jeg skyndte mig ud og lod ham vide at jeg ikke skulle anbefale hans (vel at mærke KOMPLET tomme, som ofte) butik tul nogen. Jeg tror på at god karma og venlighed kommer tilbage til alle som udviser det, men i allerhøjeste også at dårlig karma og ondsindethed kommer direkte tilbage til de personer som endnu ikke har fået øjnene op for hvor dejligt livet kan blive hvis man ser på det med positive øjne. Jeg kan klart anbefale alle som skulle dele samme synspunkter som jeg, ikke at sætte jeres fødder hos Musik Mick på Amagerbrogade. Der er nok den værste service jeg til dato har fået i mit liv.
#Musik Mick#musik butikkker#instrumenter
Skriv kommentar    Meld misbrug
Kommentar

af mere end 6 måneder siden

Jeg har kendt Michael siden 80erne,og det er hans måde at være på.Nogengange kan det næsten virke som om han er bedøvende ligeglad om han sælger noget,men det er hans måde at være på. Men okay når det er sagt,jeg har heller ikke de bedste erfaringer med den shop.
Kommentar

af mere end 6 måneder siden

Tja, du bør nok overveje hvad det var der skete. Vi er stadig nogen der finder det respektløst at gå ind et sted mens man snakker i telefon. Snak færdig ude på gaden, vær til stede der hvor du er.
Kommentar

af mere end 6 måneder siden

Tror måske din reaktion er mangel på modenhed. Det er okay at indrømme sin fejl og lade være med at tale i telefon op i hovedet på en detail-købmand en anden gang. Held og lykke. Sladder kan få en mand til at gå konkurs.

Skriv en bedømmelse af Musik Mick!

Del dine erfaringer!

Facebook

Lignende firmaer i nærheden

 1. AMAGERBROGADE 4
  2300  København S
 2. Markmandsgade 5
  2300  København S
 3. Markmandsgade 5
  2300  København S
 4. AMAGERFÆLLEDVEJ 31, 3. TH.
  2300  København S
 5. CHRISTIANSHAVNS VOLDGADE 43, 3. TV
  1424  København K
 6. PRINSESSEGADE 2B ST 73
  1422  København K
 7. Kortoversigt over lignende virksomheder